Terugblik 2023 én op naar 2024

Het jaar 2023 loopt ten einde en dus is het tijd voor een korte terugblik.

Na alle covid-19 ellende dachten we weer voluit te kunnen gaan optreden. Helaas mocht dat niet zo zijn. Veel podia hebben zoveel financiële tegenslag gehad dat ze moesten stoppen of in ieder geval flink moesten bezuinigen. Ook veel artiesten en bands hebben het zwaar te verduren gehad. Intussen lijkt het er gelukkig op dat er enig herstel is. Hopelijk kunnen we uitkijken naar een toename van het aantal aanvragen om te komen optreden. Aan ons zal het niet liggen.

Onlangs (2 december) zijn er opnamen gemaakt om een mooie promotiefilm samen te stellen. Ook zijn er plannen om te gaan samenwerken met een andere tribute band, zodat we tevens een extra gevarieerde combinatie (theater)show kunnen verzorgen.

Zoals jullie al eerder konden lezen en/of meemaken, hebben we dit jaar afscheid genomen van Willem Zweers als drummer en manager. Albert Mooiman is een zeer goede opvolger als drummer en Paul Peek als manager. In Edwin Oranje hebben we een geweldige nieuwe toetsenist gevonden om mee te spelen met de Blue Meanies en tenslotte is Rempe Kooij weer teruggekeerd als onze John Lennon. Met andere woorden: we gaan er weer vol tegen aan!

We wensen jullie allemaal heel fijne feestdagen toe en een mooi, gezond en bovenal muzikaal 2024!

Blijf op de hoogte van onze optredens door de WebsiteFacebook of Instagram in de gaten te houden. 

Zaterdag 13 januari is onze volgende show samen met de Blue Meanies. Plaats van delict: Sociaal Cultureel Centrum De Schalm in De Meern. Tickets zijn te bestellen via de website of de QR-code op poster. Tot ziens in het nieuwe jaar!!

Groeten van Albert, Diederick. Rempe en Robbie

 
By the way, wist je dat:
The Beatles waren film niet vreemd: ze hadden al fictieve versies van zichzelf gespeeld in A Hard Day’s Night en Help!, maar er moest volgens een contract nog een film komen. Vanuit de filmstudio kwam het voorstel om The Lord of the Rings te verfilmen en met name John Lennon had er wel oren naar. Daarbij was de rolverdeling van de bandleden natuurlijk niet onbelangrijk. Je verwacht misschien dat het viertal Frodo, Sam, Merry en Pippin zou spelen, maar het uiteindelijke plan was iets anders. Paul McCartney zou Frodo zijn en Ringo Starr moest Sam spelen. Maar George Harrison had een optie op de rol van Gandalf en John Lennon zou — hou je vast — Gollum gaan vertolken.