Kom je 17 maart naar Houten? En speel je mee met de online Beatles Quiz?

Tijdens de maand februari zijn er geen optredens van One After 909. Omdat we beseffen dat jullie dat een groot gemis vinden ;-), berichten we jullie hierbij graag over een mogelijkheid om dat op een gezellige manier te compenseren!

Aanstaande zaterdagavond 24 februari vanaf 19.00 uur organiseert de Beatlesfanclub Nederland een online Beatles quiz, tijdens welke jullie kunnen testen of je kennis over de FAB4 op een acceptabel niveau is. One After 909 stelt ook vragen in deze quiz, dus dan weet je dat het niveau heel hoog ligt! 😉 Als je het leuk lijkt om deel te nemen, verwijzen we je graag naar deze link: Online Beatles Quiz 24 februari 2024 | BEATLESFANCLUB
Wie weet ben je een internationale topper op dit gebied! We wensen jullie in ieder geval heel veel plezier!

Ons volgende optreden is op zondagmiddag 17 maart in zaal De Engel in Houten. Dit keer spelen we in combinatie met een geweldige rock ’n roll band, Crazy Cadillac. Zij doen de aftrap en wij sluiten de middag af. Het wordt een heerlijk swingende middag, waarin One After 909 natuurlijk laat horen dat The Beatles ook geweldige rock ’n roll muziek hebben gemaakt! De zaal gaat open om 14.00 uur.
Hopelijk tot dan!
 
Voor informatie over onze optreden en alle andere ins en outs verwijzen we je graag naar onze WebsiteFacebook of Instagram.

PS Ook interessant om te weten:
De eerste woorden die John Lennon op het openingsnummer Come Together (min of meer) zingt zijn: “Shoot me.” Inmiddels hebben die woorden een macabere lading gekregen, omdat Lennon op 8 december 1980 voor zijn woning werd neergeschoten door Mark David Chapman. Die zit nog altijd gevangen, al mag hij sinds 2000 elke twee jaar een verzoek doen voor vervroegde vrijlating. Tot dusverre worden die steevast afgewezen. Overigens verwees Lennon met die woorden waarschijnlijk naar ‘shooting heroin’, een goedje waar hij destijds wel pap van lustte en niet naar een kogel uit een pistool.