Laatste optredens van dit jaar – kom je ook?

Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het jaar is voorbij gevlogen!
2023 was een afwisselend jaar wat betreft optredens en zeker ook bandsamenstelling.
Inclusief het komende concert aanstaande zaterdag in Theater Aan De Slinger in Houten mochten we dit jaar zo’n 15 keer een altijd even enthousiast publiek verwelkomen. Geweldig hoe jullie ons blijven volgen – enorme dank hiervoor!

Overigens zijn er voor dit laatste optreden in 2023 nog 6 enkele kaarten te koop! Je kunt dan ook ervaren waarom we zo blij zijn met onze nieuwe toetsenist Edwin Oranje.
Voor degenen die 2 december niet kunnen: geen nood, want zaterdag 13 januari spelen we alweer samen met The Blue Meanies in Theater De Schalm in De Meern.

Rest ons nog jullie allemaal te bedanken voor jullie enthousiasme. Dat maakt het voor ons extra leuk om de fantastische muziek van The Beatles te delen.

We wensen iedereen namens One After 909 en The Blue Meanies iedereen alvast heel fijne feestdagen en een mooi en ook muzikaal 2024!

Groeten van Albert, Diederick, Rempe en Robbie

PS Wist u dat….?​
Paul McCartney van meerdere markten thuis is. Zo is zijn drumwerk te horen op ‘Back In The USSR’ en ‘Dear Prudence’. Ringo was het even helemaal zat tijdens de opnames van ‘The White Album’ en had de band tijdelijk verlaten.