Band wisselingen én nieuwe optredens

De zomer is aangebroken en we hebben weer een hoop nieuws te melden!

Ten eerste: er vindt een aantal wisselingen plaats in de bandsamenstelling. Om diverse redenen hebben Willem, Pete en Dave besloten om onze band te verlaten. Willem Zweers, die van 2017 tot 2023 als drummer en manager heel veel heeft bijgedragen aan het succes van One After 909, heeft 10 juni voor het laatst met ons meegespeeld. Zijn plaats wordt nu ingenomen door Albert Mooiman. Daarover later meer.
John Lennon Pete neemt na 10 september afscheid van ons en toetsenist Dave speelt 2 september tijdens het Rooftop concert voor het laatst mee. Ons vroegere bandlid Rempe Kooij keert weer terug op het oude nest; voor Dave zoeken we nog een vervanger. Op diverse social media staat een advertentie en we vragen jullie om dit ook te delen in jullie netwerk.

Om Albert de kans te geven zich goed in te werken in live-situaties, onder andere samen met de Blue Meanies, hebben we twee try-outs gepland in de komende maanden:
– zaterdag 22 juli vanaf 20.30u in ’t Knooppunt/Everdingen
– zondag 20 augustus vanaf 14.00u in Café Eddie’s/Houten.
Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom!

Zaterdag 2 september staan we weer, samen met de Blue Meanies, op het dak van bioscoop Pathé/Leidsche Rijn voor een nieuw Rooftop Concert: de kaartverkoop loopt gezwind!

Zondag 10 september vanaf 14.00u spelen we als viertal in de open lucht in de Muziekplantage/Culemborg.

Check voor alle details onze website www.oneafter909.nlFacebook of Instagram.

We hopen jullie allemaal snel weer te mogen begroeten!

Groeten van Albert, Diederick, Rempe en Robbie

 

PS: Op Oudjaarsavond 1961 reden de Beatles door een sneeuwstorm naar Londen i.v.m. een auditie bij Decca Records de volgende dag. Ze namen daarbij 15 nummers op, waaronder drie originele, in ongeveer één uur. Vijf weken later wees Dick Row, hoofd van de afdeling A&R (Artist & Repertoire) van Decca, de band af omdat “gitaarbands een aflopende zaak zouden zijn”. Rowe zou deze fout later goedmaken door de Rolling Stones te
contracteren in mei 1963.