Nieuwsbrief januari 2023

Beste vriend(inn)en,

One After 909 en The Blue Meanies wensen jullie een geweldig 2023 met veel geluk, gezondheid en natuurlijk veel plezier met onze toekomstige optredens!
Het duurt nog even voordat we, na enige privé-optredens, weer open gigs gaan verzorgen, maar met twee optredens in zowel maart en mei en tijdens Koningsdag hebben we weer moois om naar uit te kijken! 19 en 20 maart gaan we naar Lille/Frankrijk en een week later naar The Cube/Boskoop.
In april en juni spelen we op drie heel vertrouwde podia: Willem van Noortplein/Utrecht, Theater Pantalone/IJsselstein en Café Eddie’s/Houten. Zeker tijdens die laatste drie ontmoeten we altijd talloze fans, dus feest is gegarandeerd!

Tot die tijd: check regelmatig onze website www.oneafter909.nl, Facebook en/of Instagram voor de meest recente info. Tot gauw!

Muzikale groeten van Diederick, Pete, Robbie en Willem!