Nieuwsbrief Februari 2023

Beste vriend(inn)en,

Na een rustige periode komt er weer een drukke maand maart aan!
Zondagmiddag 12 maart spelen we in Café De Stee/IJsselstein tijdens één van hun Stee-A-Live middagen (what’s in a name!).
Zaterdagavond 18 maart spelen we een set tijdens het Beatles Festival in Lille/Frankrijk en een week later, zaterdag 25 maart, staan we op zaterdagavond op het podium van theater The Cube in Boskoop, samen met onze trouwe Blue Meanies.
Bij dezen zijn jullie allemaal uitgenodigd!
In ieder geval voor Frankrijk lijkt dat een bijzondere uitnodiging, ware het niet dat er misschien een busreis kan worden georganiseerd voor belangstellende fans! Hoe cool is dat!  Hieronder volgt de tekst van de app hierover naar onze fanclub:

Zoals jullie misschien weten spelen we zaterdagavond 18 maart een set tijdens het Beatles festival in Lille/Noord-Frankrijk. Nu is er vanuit Eddie’s Café/Houten het geweldige plan gerezen om belangstellende fans met een touringcar daar naar toe te brengen. Vanuit Eddie”s Café hebben een
15-20 mensen enthousiasme hiervoor getoond. Onze vraag aan jullie is  of er onder jullie ook belangstelling bestaat. Het festival duurt van 20.00-23.00 uur. Lille is ongeveer 3 uur rijden, dus na afloop zal de touringcar rond 03.00 uur terug zijn in Houten. Bij voldoende belangstelling worden de reiskosten geschat op €50 pp. Daar komt dan de toegangsprijs voor het festival nog bij. Heb je interesse om mee te gaan, stuur dan een mail naar diederickrebel@ziggo.nl. We hopen jullie natuurlijk natuurlijk allemaal te mogen begroeten in La France!


Graag verwijzen we jullie ook naar www.oneafter909.nlFacebook of Instagram voor informatie.

Groeten van Diederick, Pete, Robbie en Willem.