Nieuwsbrief November 2022

Beste vriend(inn)en,

Het jaar 2022 loopt alweer naar het einde, dus is het hoog tijd voor een nieuwsbrief. Wegens vakanties van diverse bandleden beleefden we een rustige nazomer met een drietal optredens. Tijdens het rooftop optreden eind augustus op het dak van bioscoop Pathé Leidsche Rijn hadden we als vanouds geluk met het weer, zodat velen een fijne muzikale avond konden beleven. Samen met de Blue Meanies genoten wij weer van een enthousiast publiek. Ook in Montfoort en vooral in Mons/België beleefden we als 10-persoons formatie geweldige optredens. Binnenkort verschijnt een prachtige compilatiefilm van Mons op onze website.

In november staan twee concerten op onze agenda: de 12e in De Schalm/De Meern en de 19e in Het Witte Paard/Cabauw. Via onze website www.oneafter909.nl zijn tickets beschikbaar in de voorverkoop.
In december gaan we naar Friesland om de mooie Beatles muziek daar te delen.

Natuurlijk gaan we ook daarna enthousiast verder met het spelen van de muziek van The Beatles! We hopen jullie allemaal op korte termijn weer te mogen begroeten bij één (of meerdere! J) van onze toekomstige optredens. Check regelmatig onze website www.oneafter909.nl , Facebook en Instagram voor alle informatie.

 

Met vriendelijke groeten van
Diederick, Pete, Robbie en Willem

 

PS      De beroemde haardracht van de Beatles was feitelijk als eerste populair bij vele Duitse mannen in die tijd. Sutcliffe was de eerste Beatle die het probeerde, en Harrison, Lennon en McCartney volgden zijn voorbeeld. Het van nature krullerige haar van Best was lastig te stijlen naar die mode.