Nieuwsbrief Augustus 2022

Beste vriend(inn)en,

Na een hete en droge zomerstop is het weer hoog tijd om live van prachtige Beatles-muziek te genieten. Zoals in de vorige nieuwsbrief stond vermeld, kunnen we zaterdag 27 augustus na alle covid-ellende gelukkig weer op het dak van Pathé Leidsche Rijn terecht voor een spetterend Rooftop Concert, samen met onze trouwe Blue Meanies! Daar zijn we erg blij om, temeer omdat de weersvooruitzichten positief zijn. Even voor de duidelijkheid: mocht er toch enige nattigheid vallen, dan verplaatsen we het concert gewoon naar één van de zalen. De drie vorige edities waren enorm sfeervol door alle Engelse attributen en de prachtige verlichting om de invallende duisternis te verjagen. Check dit promo filmpje maar eens!
Toegangskaarten voor dit concert zijn te koop via Pathe.

Om alvast in de stemming te komen, zijn we aanstaande vrijdag tussen 12.00u en 14.00u weer te gast bij het RTV Utrecht radioprogramma Aan Tafel. Dan zijn wat interviews te horen en spelen we live enige Beatles songs.

We hopen jullie allemaal snel weer te mogen begroeten. Voor verdere details of nieuwtjes check www.oneafter909.nlFacebook of Instagram

Groeten van Diederick, Pete, Robbie en Willem

 

PS  In 1962 weigerde Decca Records om een contract met The Beatles af te sluiten, want gitaarbands waren volgens hun al uit de mode. Oef!