Nieuwsbrief Juli 2022

In de vorige nieuwsbrief hadden we al gemeld dat ons concert in het Springerpark te Schoonhoven was uitgesteld door de weersomstandigheden. Wel: aanstaande zondag 10 juli is het zover! Van 15:00 tot 17.30 uur brengen we in dit sfeervolle park twee sets mooie Beatles muziek! De toegang is gratis en de weersvooruitzichten zijn fantastisch, dus gun jezelf een fijne muziekmiddag met muziekvrienden!

Verder kunnen we melden dat de kaartverkoop voor het Rooftop Concert op het dak van de Pathé bioscoop Leidsche Rijn/Utrecht is geopend. De vorige drie keer was het een geweldig sfeervol en uitverkocht evenement, dat we graag weer nieuw leven inblazen na alle covid-ellende. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

We hopen jullie allemaal snel weer te mogen begroeten. Voor verdere details of nieuwtjes check www.oneafter909.nlFacebook of Instagram

Groeten van Diederick, Pete, Robbie en Willem

 

PS Het Vaticaan heeft ‘Revolver’ uitgeroepen tot het beste album aller tijden! 🙂