Nieuwsbrief April 2022

Beste vriend(inn)en,

Het is weer hoog tijd voor een nieuwsbericht van ons. Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief konden lezen, zijn we enorm blij met onze nieuwe ‘John Lennon’ Pete. Intussen hebben we als ons alter ego Crazy Jamband drie optredens gehad, tijdens welke Pete een flink aantal nummers meespeelde en zong. Hij is in zeer korte tijd al een volwaardig lid van onze band!

Op onze website kunnen jullie lezen dat we over enige weken weer kunnen beginnen aan een aantal fijne optredens, te beginnen in Culemborg. Ondanks het feit dat Pete pas kort aan onze band is verbonden, hebben we al meer dan genoeg songs op ons repertoire om een volwaardige show te
kunnen verzorgen, ook samen met The Blue Meanies! Met andere woorden: we gaan door als nooit tevoren!!

Na een tweetal wat optreden betreft povere jaren hopen we vanaf nu weer vol aan de bak te kunnen. Laat niets jullie tegenhouden om één of meerdere van onze komende gigs te bezoeken: wij gaan er vol voor!!

Check alsjeblieft www.oneafter909.nlFacebook of Instagram voor alle info hierover.

Tot gauw,
Diederick Pete, Robbie en Willem

 

PS In de tekenfilm ‘Yellow Submarine; (1968) zijn de stemmen die je hoort niet van The Beatles, maar van acteurs. Zo is Geoffrey Hughes te horen als Paul McCartney. Hughes werd later een bekend als Twiggy van ‘The Royle Family’ en Onslow uit ‘Keeping Up Appearances’.