Nieuwsbrief Februari 2022

Hierbij het laatste nieuws over onze band. En we willen graag dit heuglijk feit benadrukken: WE HEBBEN EEN NIEUWE JOHN LENNON!!! 

Pete Mitchell is een Engelsman, die met zijn gezin onlangs naar Nederland is verhuisd. Hij sloot zijn computer aan op wifi en belandde bijna direct op onze oproep voor een nieuwe John: miracles do happen!! Tijdens de kennismaking in Willems studio bleek al na een paar minuten dat hij een lot uit de loterij is. Pete heeft in Engeland in diverse Beatles tribute bands gespeeld, kent bijna alle nummers, heeft de juiste gitaren en pakken en speelde/zong meteen goed mee. Zondag jl hadden we een optreden als Crazy Jamband in Café Eddie’s in Houten. Pete heeft toen een achttal Beatles songs meegespeeld alsof hij al jaren meedoet! Geweldig! Bovendien is hij een superaardige kerel, waar we graag mee gaan samenwerken. Is this good news, or what?

Gelukkig lijkt de corona ellende langzaam maar zeker weg te ebben, dus binnenkort zijn wij weer te zien, we houden jullie op de hoogte van komende optredens. Want hopelijk komen er tussen nu en eind april nog wat gigs… 

Check alsjeblieft www.oneafter909.nlFacebook of Instagram voor alle info hierover.

Hopelijk kunnen we jullie op korte termijn weer begroeten!
Diederick, Pete, Robbie en Willem

PS John Lennon heeft meegeschreven aan David Bowie’s hit ‘Fame’. Aan het einde van het nummer hoor je John het woord ‘fame’ enkele keren herhalen.