Nieuwsbrief December 2020

Beste vriend(inn)en,

Het jaar 2020 is bijna voorbij. Velen zullen stellen dat het een verloren jaar is geweest. Of dat zo is laten we graag aan de mensen zelf over. Feit is dat 2021 een aantal lichtpunten laat zien. In de eerste plaats is er natuurlijk uitzicht op het overwinnen van het Corona-virus. Mede daardoor gaat de wereld voor velen in veel opzichten hopelijk snel weer open.

Ook voor ons begint het nieuwe jaar met een aantal fijne vooruitzichten. Vanaf februari gaan we het podium weer op, te beginnen met een viertal (!) korte optredens in één weekend in De Theaterbakkerheij in Gouda. Hoogstwaarschijnlijk gelden dan nog strenge corona-maatregelen en is het aantal toeschouwers beperkt tot 30 personen. Wees er dus snel bij! Verder staat het weekend van 23 tot 25 april in het teken van de uitgestelde studio opname van het fantastische Abbey Road album. De intentie is om zaterdagavond 24 april samen met The Blue Meanies het album ook live op te nemen in aanwezigheid van publiek. We zullen het zo spoedig mogelijk melden als de studio daarmee akkoord gaat! Met de organisatie van het Beatles Festival in Liverpool hebben we contact gehad over een eventuele deelname van One After 909. Duimen maar!

Tenslotte willen we deze nieuwsbrief graag gebruiken om jullie alle goeds en gezondheid toe te wensen in 2021. Hopelijk verdwijnt al het negatieve van 2020 als sneeuw in de zon en verhuist al het positieve mee naar het nieuwe jaar met al zijn kansen op verbetering.

Tot ziens bij de komende optredens van One After 909! Check onze site www.oneafter909.nl, Facebook en Instagram voor
alle verdere info over het nieuwe jaar!

Groeten van Diederick, Rempe, Robbie en Willem

PS         Nee, dat is niet Ringo Starr die je hoort drummen op ‘Love Me Do’, maar sessiemuzikant Andy White. Producer George Martin vond dat Ringo steeds te snel in het refrein dook en regelde een vervanger. Ringo mocht als alternatief de tamboerijn bespelen!! De versie met Starr op drums, die een week eerder werd opgenomen, is op vroege versies van de single te vinden. Op de bekendste versie van het nummer, degene van ‘Please Please Me’, hoor je White.