Nieuwsbrief November 2020

Beste vriend(inn)en,

Helaas zijn sinds de vorige nieuwsbrief de Corona regels verscherpt en worden ze volgens Mark Rutte ‘draconisch’ als een heleboel mensen zich niet leren te gedragen. Het optreden in De Theaterbakkerheij te Gouda is nu ook gecanceld en de geplande opname van het album Abbey Road hebben we wegens de Corona maatregelen moeten uitstellen. Zo gauw we nieuwe data hebben kunnen vaststellen, laten we jullie dat natuurlijk meteen weten! Tickethouders voor het theater in Gouda worden per email op de hoogte gebracht.
Gelukkig is er ook goed nieuws te melden: de crowdfunding actie is geslaagd!! Op 26 oktober, met nog 4 dagen te gaan, is ruim 80% van het benodigde bedrag gedoneerd. Daar zijn we enorm blij en dankbaar voor!! Hieruit blijkt dat ook in deze donkere tijden aan onze band wordt gedacht en zijn we dicht bij het realiseren van dit geweldige project. Hartelijk, hartelijk en nog eens hartelijk bedankt!!

Voor degenen, die nog een donatie willen doen: t/m vrijdag 30 oktober bestaat die mogelijkheid nog via https://www.voordekunst.nl/projecten/11009-recording-abbey-road-one-after-909 

Intussen blijven we thuis hard aan het werk om ons niveau op peil te houden, zodat we hopelijk zo snel mogelijk weer de fantastische muziek van The Beatles met jullie kunnen delen. Want let wel: we missen jullie heel erg!! Blijf gezond en houd onze website www.oneafter909.nl, Facebook en Instagram in de gaten.

Met vriendelijke groet,
Diederick, Rempe, Robbie en Willem

 

PS    The Beatles deden op 1 januari 1962 auditie bij platenmaatschappij Decca. De Fab Four werden vreemd genoeg afgewezen: “Gitaarbands zijn op hun retour”, kregen ze te horen, “en dus is er voor The Beatles geen toekomst weggelegd in de showbusiness.” ☺