Nieuwsbrief Januari 2021

Beste vriend(inn)en,

Ten eerste willen we jullie hierbij, opnieuw, het allerbeste toewensen in 2021! In onze nieuwsbrief van december 2020 spraken we de hoop uit dat al het positieve van dat jaar zou meeverhuizen naar het nieuwe. We kunnen ons voorstellen dat mensen daar op het ogenblik wat moeite mee hebben. Ondanks de huidige lockdown en avondklok kijken wij echter toch met hoop en vertrouwen naar de toekomst. Als de vaccinatie procedure vlot verloopt, hebben we daadwerkelijk uitzicht op de gehoopte lichtpunten, waaronder natuurlijk het weerzien met jullie tijdens optredens!
De huidige maatregelen lopen in ieder geval tot 9 februari. Hopelijk zijn ze dermate effectief dat ze daarna versoepeld kunnen worden. Dat gezegd hebbend is het natuurlijk nog onzeker of het weekend erna ons viervoudige optreden in De Theaterbakkerheij in Gouda kan doorgaan. Fingers crossed! Overigens zijn beide eerste gigs al uitverkocht, dus haast je als je er bij wilt zijn!
De opnames van het Abbey Road album staan voorlopig gepland in het laatste weekend van april. Mocht dat niet lukken vanwege Corona, dan wordt het een weekend in juni. We houden jullie op de hoogte.
Het is volledig te begrijpen dat men op het ogenblik voorzichtig is met het inplannen van bands. Gelukkig kunnen we voor dit voorjaar al uitkijken naar een aantal geplande evenementen. Zondag 9 mei spelen we in de Muziekplantage in Culemborg, zondag 6 juni in het Springerpark/Schoonhoven en zaterdag 12 juni in De Schalm/De Meern. Beide laatste twee optredens samen met onze gewaardeerde Blue Meanies!
Verder lopen nog een aantal opties voor april en mei, dus houd onze website www.oneafter909.nlFacebook en Instagram maar goed in de gaten!

Groeten van Diederick Rempe, Robbie en Willem

PS    In een aflevering van Saturday Night Live uit 1976 grapte Lorne Michaels, de bedenker van de show, dat hij wel 3000 dollar over had voor een reünie van The Beatles (“Jullie mogen zelf bedenken hoe jullie het verdelen. Als jullie Ringo minder willen geven, prima.”). Hij wist echter niet dat John Lennon op dat moment tv zat te kijken en het vervolgens met Paul McCartney besprak toen die een week later bij hem op bezoek kwam. De heren besloten uiteindelijk een avondje thuis te blijven. ‘Het idee was leuk,’ zei McCartney jaren later. ‘We hebben het bijna gedaan.’