Nieuwsbrief Oktober 2020

Beste vriend(inne)n,
Met de eerste sombere herfstbuien in oktober op de achtergrond schrijven we jullie deze nieuwsbrief. Zeer toepasselijk, want voor ons als muzikanten en jullie als muziekliefhebbers breken sombere tijden aan: de al gevreesde tweede Corona-golf is nu echt begonnen. De beperkende regels voor theaters en muziek podia zijn nu verlengd en/of versterkt. Maar in lastige tijden is het de kunst om de moed er in te houden. Zoals in de vorige brief al gemeld hopen we zaterdag 7 november te spelen in De Theaterbakkerheij in Gouda. Kaarten kun je bestellen via
https://www.theaterbakkerheij.nl/tickets/.

Voor het daarop volgende weekend staan 3 opnamedagen gepland in de Powersound Studio’s te Amsterdam om samen met The Blue Meanies het Abbey Road album op te nemen. Om de hoge kosten daarvan te compenseren zijn we een crowdfunding actie gestart via de website: https://www.voordekunst.nl/projecten/11009-recording-abbey-road-one-after-909.
We nodigen jullie van harte uit om ons project via deze pagina financieel te ondersteunen en een donatie te doen.

Alvast hartelijk bedankt!

Diederick, Rempe, Robbie en Willem

PS Op ‘All You Need Is Love’ hoor je George vioolspelen. Het was de eerste keer dat hij het instrument in z’n handen had.