Nieuwsbrief Mei 2020

Beste vrienden en vriendinnen,
 
In de nieuwsbrief van april spraken we nog de hoop uit dat we vanaf juni weer zouden kunnen optreden. Zoals te verwachten was, moeten we jullie helaas meedelen dat ook die optredens niet kunnen doorgaan. Tot 1 september zijn alle samenkomsten van grotere groepen mensen uit den boze. Heb je al kaartjes, dan kan je contact opnemen met de betreffende locatie voor restitutie.

We vestigen onze hoop nu op komend najaar, hoewel we ons ervan bewust zijn dat dat misschien ijdele hoop is. Het is niet anders.
 
Er is één lichtpuntje: zaterdag 27 juni gaan we van 21.30-22.30 uur een live-stream optreden verzorgen vanuit dorpshuis Het Knooppunt te Everdingen! Details hierover volgen later dus ook ook onze website, Facebook en Instagram in de gaten.
 
We missen jullie ontzettend! Laten we duimen dat de Corona-crisis snel bezworen kan worden, zodat nog meer leed ons bespaard mag blijven! Tot die tijd wensen we jullie alle goeds toe! #Stay safe, Stay healthy!
 
Groeten van Diederick, Rempe, Robbie en Willem

PS        Nadat ‘Penny Lane’ een hit werd in 1967 werd het naambord van de gelijknamige straat in Liverpool keer op keer gestolen. Het stadsbestuur was het op een gegeven moment beu om elke keer maar een nieuw bord op te hangen en besloot de straatnaam voortaan op gebouwen te schilderen.