Nieuwsbrief April 2020

Beste vriend(inne)n,

Wat er op het ogenblik in de wereld gebeurt is verschrikkelijk. Het spijt ons oprecht dat de huidige trieste omstandigheden ons dwingen deze extra nieuwsbrief te sturen. Het zal jullie duidelijk zijn dat onze optredens in ieder geval t/m de maand mei zijn gecanceld.

In juni en juli staan vooralsnog 6 concerten gepland. We hopen van harte dat dit allemaal door kan gaan, maar we moeten natuurlijk eerst de ontwikkelingen afwachten:

  • zondag 7 juni Springerpark concert Schoonhoven
  • zondag 14 juni in de muziektent de Plantage in Culemborg
  • vrijdag 19 juni in Theater Pantalone waar speciale aandacht aan de Love songs van de Beatles wordt gegeven
  • zaterdag 20 juni in Theater Pantalone, waar wij o.a. voor het eerst het hele Abbey Road album zullen spelen.
  • zaterdag 4 juli staat One After 909 op het programma van Pathe/Leidsche Rijn Utrecht.

Natuurlijk zijn we gestopt met onze gezamenlijke repetities. Ieder bandlid, inclusief The Blue Meanies, oefent thuis de nodige partijen om zo spoedig mogelijk gezamenlijk weer aan de gang te kunnen. Muziek is een prachtig gegeven om de geest positief te houden!

We spreken hierbij onze hoop uit dat jullie zoveel mogelijk ellende wordt bespaard en dat we elkaar op korte termijn weer mogen begroeten!

Graag verwijzen wij jullie voor de nabije toekomst naar onze website https://www.oneafter909.nl

Daarop vinden jullie tevens de link naar onze Facebook-pagina en Instagram. Kijk ook even naar ons nieuwe YouTube filmpje waar de compilatie van ons Mons 2019 concert is te zien.

Liken mag natuurlijk altijd! 😉 https://youtu.be/BrgIRks_7vE

Groeten van Diederick, Rempe, Robbie en Willem en blijf gezond!

PS. Op het einde van ‘Strawberry Fields’ hoor je Lennon iets mompelen dat lijkt op “I buried Paul”, wat het gerucht voedde dat McCartney dood was. Wat Lennon werkelijk zegt, is “cranberry sauce”. 😉