Nieuwsbrief Maart 2020

Beste vriend(inn)en,

Het is weer hoog tijd om de wetenswaardigheden van One After 909 en The Blue Meanies met jullie te delen.
Als eerste een betreurenswaardig bericht: het Come Together Festival in Hamburg is wegens de dreiging van het corona virus uitgesteld naar augustus. Wegens vakantie kunnen we dan niet optreden, dus vervalt deze optie voor ons. Erg jammer!
 
Gelukkig kunnen we nu al terugkijken op een aantal fijne optredens in jan/feb/mrt: in januari twee leuke combinatie gigs als One After 909/Crazy Jam Band in De Stee/IJsselstein en Eddies Café/Houten. Velen waarderen het dat we, behalve The Beatles, ook andere muziek eer willen aandoen. Extra leuk is het als we dan Ad Korver van The Caverns mogen begeleiden.
Verder waren we te gast in Heerensociëteit De Vereeniging/Utrecht (de dubbele –ee- verraadt het exclusieve karakter van dit gebeuren ;-)), bij het Senioren Event/Beusichem en op het SS Rotterdam. Bij het laatstgenoemde optreden, samen met de Blue Meanies, mochten we met tienen inschikken op een podium van ‘maatje halve huiskamer’, ha!

In april en mei breekt een wat rustiger periode aan. Diverse bandleden hebben een vakantie geboekt. Behalve een privé-optreden spelen we zaterdag 18 april samen met The Blue Meanies in het Cultureel Centrum Montfoort en zondag 24 mei met ons vieren in Muziektent De Plantage/Culemborg. Komt dat zien en vooral horen!

Tussen deze bedrijven door zijn we erg druk met het instuderen van het Abbey Road album en nieuw repertoire. Maar wat is er mooier dan je bezighouden met de muziek van ons aller Beatles? Ook dankzij jullie fijne support geeft dat alleen maar positieve energie!

Graag verwijzen we jullie voor onze andere optredens naar onze website www.oneafter909.nl. Daarop vinden jullie tevens de links naar onze Facebook-pagina en Instagram.
Kijk ook even naar ons nieuwe YouTube filmpje waar de compilatie van ons Mons concert is te zien. Liken mag altijd!

We hopen jullie allen weer te mogen begroeten!

Groeten van Diederick, Rempe, Robbie en Willem.
 

 
PS Tijdens hun 56 dagen tellende concertreeks in de Kaiserkeller club in Hamburg traden The Beatles elke avond vier keer op, zeven dagen per week. Na elke set van anderhalf uur mochten ze een half uurtje pauzeren. Dat is dus 224 keer in krap twee maanden! Dat hebben wij (nog) niet gepresteerd! 😉