Nieuwsbrief Januari 2022

Beste vriend(inn)en,

Allereerst willen we jullie nog een goed nieuwjaar wensen. De berichten wat betreft corona geven ons voorzichtige hoop dat we jullie binnen niet al te lange tijd weer kunnen begroeten.

Dit gezegd hebbend moeten we echter een uiterst vervelend bericht delen. Rempe heeft besloten wegens persoonlijke omstandigheden per direct onze band te verlaten. Dat heeft natuurlijk een enorme impact op de komende periode. Sinds zondag zijn advertenties via diverse media verspreid om zo snel mogelijk een nieuwe ‘John Lennon’ te vinden.  De eerste optredens staan door corona pas over een paar maanden gepland, dus dat geeft ons wat respijt.

Om hopelijk spoedig weer verder te kunnen, hebben we jullie hulp nodig. In de bijlage vind je de advertentietekst. Onze vraag aan jullie is om deze te printen en in jullie omgeving op te hangen. Denk hierbij aan muziekzaken, supermarkten, enz.  Ook kun je er een foto van maken en/of downloaden en de oproep via je netwerk verspreiden per telefoon of computer. Ons facebook bericht delen wordt uiteraard ook zeer gewaardeerd.

Laten we hopen dat we zo snel mogelijk een waardige opvolger voor Rempe kunnen vinden, zodat we de fantastische muziek van The Beatles weer kunnen delen met zoveel mogelijk mensen.

Als afsluiting van deze niet zo vrolijke brief willen we Rempe bedanken voor de vier jaren, waarin we heel mooie optredens hebben kunnen verzorgen. Het ga je goed, John!

Groeten van Diederick, Robbie en Willem