Nieuwsbrief November 2019

Beste vrienden en vriendinnen,

Bij deze weer een nieuwsbrief/update van One After 909. Sinds de vorige hebben we een aantal heel fijne optredens mogen verzorgen. Hoogtepunten daarvan waren toch wel het uitverkochte 3e Rooftop-optreden op het dak van Pathé Leidsche Rijn (Utrecht) en ons 2e optreden op het Beatles festival in Mons (België). Bij beide gebeurtenissen mochten we weer een fijn aantal fans begroeten. We kunnen niet vaak genoeg vermelden, dat we ook dankzij jullie zo hebben kunnen groeien. Top!

Bijzonder was vooral het spelen van de Rooftop-songs, een puik idee van Rempe. Als verrassing hadden we op het hoogste plateau van Pathé een extra set opgebouwd (met dank aan Max Guitars/Utrecht, Ludwig Importeur Fentex en Studio Audiotrack), waarop we in lak- en bontjas c.q. kostuum de bekende vijf rooftop-nummers speelden. (zie de foto hieronder samen met Dave van der Geer op toetsen)

Dus eerst (bijna) iedereen naar boven, voordat we op het hoofdpodium het gewone concert brachten. Bijzonder was dat het tegelijkertijd zo hard waaide, dat de ombouw van de piano tegen Diedericks versterker en gitaren waaide en alles over de vloer kletterde. Oei! Gelukkig bleef de schade enigszins beperkt.

November wordt een drukke maand met in ieder geval twee optredens in de regio:

  • 9 november De Peppel in Zeist samen met The Blue Meanies

  • 23 november Cultureel Centrum St. Joseph in Montfoort

  • 30 november ’t Perron in Heeze, Noord-Brabant

Voor 2020 loopt al een aantal opties en definitieve concerten, waaronder een dubbel optreden op vrijdag en zaterdag 19 en 20 juni in Theater Pantalone! En dan spelen we niet dezelfde songs! Verder zijn we hard aan het werk met een mooi project, waarover we in een volgende nieuwsbrief meer zullen vertellen. Met andere woorden: we gaan een mooie muzikale tijd tegemoet.

Graag verwijzen we jullie naar onze website www.oneafter909.nl. Daarop vinden jullie tevens de links naar onze Facebook-pagina en Instagram.

We hopen jullie allen weer te mogen begroeten!

Groeten van Diederick, Rempe, Robbie en Willem.

PS Wist je dat veel kopers de single Revolution terug brachten naar de winkel, omdat ze dachten dat het vervormde gitaar geluid een fout in de plaat was? ☺