Nieuwsbrief september 2019

Beste vrienden en vriendinnen,

De zomerstop is voorbij en we zijn ijverig aan het oefenen en repeteren voor de komende optredens. Zaterdag 31 augustus spelen we voor de derde keer op het dak van Pathe/Cinemec* te Utrecht/Leidsche Rijn en vrijdag 6 september in zaal P60 te Amstelveen. Voor beide evenementen verloopt de voorverkoop van de kaarten voorspoedig. Wegens omstandigheden hebben we jammer genoeg moeten besluiten om het geplande optreden in Tuschinski op 21 september voorlopig te annuleren. Degenen die al een kaart hadden, krijgen natuurlijk hun geld geretourneerd.
Gelukkig kunnen we ook uitzien naar ons tweede optreden in Mons/België op zaterdag 5 oktober. We vernamen van diversen al dat ze dat weekend ook komen. Klasse!!

Blue Meanies leden Sharon en Sanne hebben deze zomer aangegeven dat ze stoppen met het spelen bij One After 909. Beiden zouden hun afscheidsconcert spelen in Tuschinski, maar dat gaat dus helaas niet door. We bedanken hen voor alle optredens die ze meespeelden en wensen hun alle goeds voor de toekomst.

Wij zijn blij dat we Esmee Aarsman kunnen verwelkomen als vervanger van Sharon en Sarah Peek als vervanger van Sanne. Daarnaast verwelkomen we Dave van der Geer als invaller op toetsen.

Voor de verdere optredens verwijzen we jullie graag naar onze website www.oneafter909.nl. Daarop vinden jullie tevens de links naar onze Facebook-pagina en Instagram.

We hopen jullie allen weer te mogen begroeten!

Groeten van Diederick, Rempe, Robbie en Willem.

* let op: voor degenen die op 31 augustus naar het rooftop concert komen in Pathe Utrecht. Er zijn diverse wegwerkzaamheden aan de A2 rondom Utrecht dus check goed hoe je het beste vanuit jouw bestemming naar het concert kan reizen.