International Beatlesweek Festival 2018

YEAH YEAH YEAH

We zijn weer, voor de 4e keer!, uitgenodigd om op te komen treden tijdens de International Beatleweek 2018 in Liverpool. Op 24, 25 en 26 augustus gaan we weer laten horen en zien hoe wij vinden dat de vele songs van The Beatles horen te klinken! Hoogstwaarschijnlijk gaan onze trouwe Blue Meanies ook weer mee. Als dat lukt kunnen we weer heel verschillende optredens verzorgen. Zo gauw hierover meer bekend is, stellen we jullie natuurlijk op de hoogte. De vluchten en hotels zijn geboekt en we zijn blij, maar ook trots, dat er weer fans mee gaan. Dat maakt het voor ons extra mooi om te spelen in Liverpool!

Als je plannen hebt om ook te gaan, raden we je aan om zo spoedig mogelijk te boeken. De beschikbaarheid daalt en de prijzen stijgen! Wij vieren gaan van donderdag t/m zondag.

Tot ziens in de bakermat van The Fab Four of tijdens één onze komende optredens!

One After 909 & (hopelijk!) The Blue Meanies

https://www.internationalbeatleweek.com/bands/page/3/