One After 909 speelt in Theater Pantalone

one after 909 pantalone 1Vandaag speelde One After 909 voor de vijfde keer in een uitverkocht Theater Pantalone. Een fantastische show die opgedeeld was in 2 stukken: voor de pauze iets rustiger en na de pauze is de eerste rij stoelen weggehaald en statafels neergezet en daarna een daverende voortzetting van de show in samenwerking met de Blue Meanies blazersgoep. Lekker genieten van One After 909 met een drankje!

one after 909 pantalone 5

Hieronder vind je nog 2 leuke video’s

 

 

3 gedachten over “One After 909 speelt in Theater Pantalone

  • We hebben weer een pracht avond beleefd met One After 909. De groep weet ons toch iedere keer te verrassen door de nieuwe songs die aan het repertoire wordt toegevoegd. Het gaat nooit vervelen. Geweldig hoe de groep met elkaar omgaat en met het publiek omgaat. een aanrader om eens (wat…., ik bedoel natuurlijk meer dan eens) een optreden bij te wonen. Dan proef je echt de sfeer en ben je gevallen voor ONE AFTER 909.
    Mannen ga zo door, jullie bezorgen veel mensen een mooie avond. Ook mijn complimenten voor the Blue Meanies en Hiroschi Nmr die de groep voortreffelijk hebben bijgestaan. Een speciaal bedankje voor de 14 jarige Sara, die haar mannetje stond met haar voortreffelijke trompetgeluid. Voor mij een kippenvelmomentje (Penny Lane)

  • ONE AFTER 909, aangevuld met THE BLUE MEANIES en HIROSCHI NMR. Een speciaal bedankje voor de 14 jarige Sara die op een voortreffelijke wijze de trompet bespeelde. Een kippenvel momentje voor mij, vooral tijdens Penny Lane. Geweldig hoe zij weet om te gaan met de songs uit de vorige eeuw ! Een daverend applaus kwam Sara dan ook terecht toe.

  • Heren van One After 909, the Blue Meanies en Hiroshi Nmr hartelijk dank voor de geweldige avond in het Pantalone te IJsselstein. We hebben genoten van jullie repertoire dat heel enthousiast gebracht werd. Ook mooi dat er weer enkele nieuwe songs toegevoegd zijn, dat maakt jullie optredens toch iedere keer weer tot een verrassing. Graag weer tot ziens bij een volgend optreden.

Reacties zijn gesloten.