Houten FM en The Beatles

Klik hier voor de Kerstwens van One After 909

Komende donderdagavond van 21.00 tot 22.00 uur start Houten FM met een 14 weken durend programma over de Beatles. De leden van One after 909 een van de beste Nederlandse Beatle Tributebands en deels wonend in Houten, zijn te gast in studio Schoneveld.

Tussen 1960 en 1970 hebben de Beatles 13 officiële LP’s en vele single hits gemaakt. Per uitzending wordt in volgorde van het uitkomen van de LP’s de band geïnterviewd over de achtergronden van de muziek van de Beatles, de anekdotes die daarbij horen en hun eigen fascinatie om deze muziek te spelen. De serie begint met de LP ” Please, please me” en eindigt eind januari met “Let it Be”. Houten FM heeft een speciale live sessie met de band opgenomen in studio Schoneveld en heeft ze gevolgd bij optredens waar ook opnamen gemaakt zijn. Dit gaf Houten FM de mogelijkheid om de originele Beatle muziek op de LP af te wisselen met uitvoeringen van One after 909.
Samen met Robbie, Diederick, Pim en Willem herbeleven we het roerige en revolutionaire tijdperk van de sixties waarvan de songs en hun invloeden nog dagelijks op radio te horen zijn.
Luisteren dus: donderdagavond na Cultuur de la Crème en herhaling op zondagochtend tussen 11 en 12 uur op Houten FM (107.3) en op internetradio via “luister live” op www.omroephouten.nl. Zie ook op deze website het promofilmpje.