Theatershow Vianen

Hallo allemaal,

 

Voorafgaand aan onderstaande optredens zijn we donderdagavond 27 februari vanaf 21.00 uur in de uitzending bij radio Houten FM op 107.3 FM  of via deze link op internet:    http://myradiostream.com/houtenfm

 

We spelen 3 nummers live en zingen op verzoek van een luisteraar nog een nummer wat wij nog niet spelen samen met presentatrice Emily!

 

Allemaal luisteren ok?  

 

6 juni zijn we weer bij Radio M!!

 

Hopelijk tot snel!!!

 

 

One After 909 is een Beatles-tributeband, die al jaren aan de weg timmert. Eind 2006 is deze groep ontstaan uit een project van enkele muziekvrienden, die eens een 15-tal nummers van The Beatles instudeerden en daarmee optraden in IJsselstein en omgeving. Dat beviel zo goed dat, ondanks drukke bezigheden in diverse andere bands, besloten werd om hier bij enkele gelegenheden mee door te gaan. Van lieverlee werd dit project steeds serieuzer, zodat een echte band werd opgericht: One After. Dit is de titel van een liedje dat John Lennon en Paul McCartney eind vijftiger jaren schreven.  Tijdens theatershows worden ze bijgestaan door de blazerssectie The Abbey Roads. Vóór de pauze worden vooral speciale rustige luisterliedjes gespeeld, terwijl daarna het heftiger repertoire langskomt. Kaarten bestellen kan hier: http://www.stichtingcultuurentheatervianen.nl/oneafter909

vianenO