Benefiet RTV9 en Kick-Off JAM POP

This email contains graphics, so if you don’t see them, {readonline}view it in your browser{/readonline}.
 
 
 
 
   visitekaartje_oneafter909
 
 
 

VRIJDAG 20 SEPTEMBER: ONE AFTER 909 ORGANISEERT BENEFIET-AVOND VOOR RTV9!!!!!!!!

Zoals jullie misschien weten is enige maanden geleden in IJsselstein het gebouw afgebrand waarin ook de lokale zender RTV9 was gehuisvest. Deze zender wordt gerund door vrijwilligers die er plezier in hebben om o.a regionale bands in de belangstelling te zetten.

Ook One After 909 heeft in het verleden enige malen haar opwachting mogen maken. Dit was altijd erg gezellig en we hebben daar dan ook een fijn gevoel aan overgehouden.

Om deze mensen een hart onder de riem te steken hebben we een drietal andere bands bereid gevonden mee te werken aan een benefiet-avond voor RTV9. Deze bands zijn: Hit The Ceiling (10-persoonsformatie met lekkere dansmuziek), Stokbrood (Herman Brood-coverband) en Rampzalig (feestband die bekende en eigen liedjes speelt). En One After 909 doet natuurlijk een greep in het uitgebreide repertoire van The Fab Four.

Iedere band zal een set van een uur ten gehore brengen. Hit The Ceiling start als eerste (J), vervolgens Rampzalig, dan One After 909 en tenslotte Stokbrood. Plaats van handeling is zaal Highlands (www.highlands-ijsselstein.nl) en de zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten á € 5,- zijn aan de deur te koop. De opbrengst van de kaartverkoop en een deel van de baropbrengst komt ten goede aan RTV9. Be There Or Be Square!!

 benefiet

ZATERDAG 21 SEPTEMBER: ONE AFTER 909 SLUIT DE KICK-OFF VAN JAMPOP SKK AF.

SKK staat voor Stichting Kleine Kernen. Zij organiseren veel activiteiten op pop-gebied in en rond Everdingen, zoals elke maand Jampop Deze avond is de start van een nieuw seizoen. One After 909 is goed bekomen van de drukte en gekte in Liverpool en sluit de avond af.

Plaats: Dorpshuis Everdingen, Graaf Florisstraat 4a, 4121EL Everdingen (www.dorpshuis-everdingen.nl), aanvang 21.00 uur, entree € 5,-

 jampop