Midzomernacht Festival in Culemborg /Hagestein

Beste Muziekvrienden,

Zaterdag 23 juni 2012 om 19:30  spelen we samen met fanfare Excelsior uit Hagestein werk van The Beatles. Tijdens een fanfarefestival spelen diverse verenigingen uit de regio. Dit is een uitgelezen gelegenheid om een aantal songs echt tot uiting te laten komen met een prima blazerssectie. Tussen de bedrijven door spelen we apart ook een aantal nummers en sluiten we de avond ook af.

Hieronder vind je de tekst zoals Excelsior die heeft verspreid. Daarin vind je ook de nodige informatie. We hopen velen van jullie te mogen begroeten!

Het eerste Midzomernacht Festival in Culemborg gaat plaats vinden op de Westersingel in het centrum.

Ondanks dat de lente veel regenachtige dagen heeft gehad met zo nu en dan ook zonnige dagen “zetten wij in” op een mooie 23 juni dag.

Mochten de weersvoorspellingen toch niet positief zijn dan zullen we jullie dit op 23 juni vroeg in de ochtend laten weten zodat iedereen gelegenheid heeft de leden te informeren. Het Midzomernacht Festival zal dan in een aangepaste versie doorgaan.

Hierbij zal The Beatles Coverband “One After 909” in het verenigingsgebouw de avond vullen met gezellige muziek. We maken er dan een Midzomernacht Feest van!

fanfare_programma

Er is een mogelijkheid aanwezig te zijn tijdens de generale repetitie voor ons optreden met orkest de 23e juni.
Deze generale repetitie zal plaats vinden op donderdag 21 juni  ook om 19:30 waarna we gezamenlijk het voetbal kunnen gaan kijken.

 de_biezen_Hagenstein