De Beatles zijn terug! Zaterdag 14 april bij Jonathan

14_april_2012_optreden_Zeist

De Beatles zijn terug! Zaterdag 14 april bij Jonathan …

Senioren, junioren, sponsoren en ouders van jeugdleden, reserveer zaterdagavond 14 april in uw agenda! We organiseren dan een ongekende muziekavond bij Jonathan. Swingen op alle bekende Beatlenummers! De muziekband One After 909 speelt ze allemaal. Meegalmen met Hey Jude, zwijmelen bij Yesterday. Was u er niet bij toen The Beatles in 1964 in Nederland optraden? Op 14 april krijgt u een herkansing bij Jonathan! Terug naar onze jeugdjaren. Er staat ons een supergezellige avond te wachten! Een feest van herkenning.

Het gebeurt sporadisch dat we muziekbands uitnodigen voor een optreden in ons clubhuis. Voor de band One After 909 maken we graag een uitzondering. Het uit Houten afkomstige viertal heeft zich gespecialiseerd in het spelen van Beatlesnummers. De muziek van The Beatles herleeft in onze kantine met de geweldige coverband One After 909!! Samen, terug in de tijd; Come Together, Get Back!

De band begon zo’n zes jaar geleden als kleinschalig Beatlesproject. Inmiddels is One After 909 een populaire publiekstrekker. In januari was de band te gast bij regiozender Radio M, maar hun bekendheid is reeds grensoverschrijdend. In augustus 2011 speelde het kwartet met groot succes tijdens de internationale Beatlesweek in Liverpool, de bakermat van The Beatles. Klik hier voor een impressie.

George Harrison heeft inmiddels zijn haren wel verloren, maar het gitaarwerk is nog even virtuoos als in de zestiger jaren. Net als de baspartijen van de linkshandige Paul McCartney, die samen met slaggitarist John Lennon de meeste zangpartijen voor zijn rekening neemt. En ook het specifieke drumgeluid van Ringo Starr is zeer herkenbaar tijdens de optredens van One After 909.

Junioren, senioren, sponsoren en ouders van onze jeugdleden, reserveer zaterdagavond 14 april in uw agenda! Een ongekende muziekavond in de Jonathankantine. Swingen op alle bekende Beatlenummers.

Entree slechts € 5 per persoon, inclusief een gratis drankje.

One After 909. De naam van deze band is ontleend aan de titel van een tamelijk onbekend Beatlenummer. John Lennon schreef het al in 1957. Hij was toen zeventien. Het nummer werd pas aan het einde van het Beatles-tijdperk uitgebracht, op de elpee Let it Be (1969).