29 februari 2012 Beatlesdag 24 uurs marathon

One After 909 speelt tussen 20.00 en 21.00 uur op de 24 uurs Marathon in Hoek van Holland!

 

Beatlesdag_29fab2012_RockArt

Op 29 februari 1972 werd er door Radio Veronica een 20 uur durende Beatlesdag georganiseerd. Precies veertig jaar later, op woensdag 29 februari 2012, gaat Museum RockArt in Hoek van Holland deze dag herhalen en overtreffen naar 24 uur.

Het museum is deze schrikkeldag dus 24 uur geopend en staat dan geheel in het teken van The Beatles. In dit etmaal zal er veel muziek langs komen van zowel The Beatles als van de bandleden zelf en ook covers van Beatles-nummers komen aan bod.

Daarnaast wordt er een aantal Beatles-nummers live uitgevoerd, zullen er bijzondere gasten geïnterviewd worden en zal The Beatles-top 40 gepresenteerd worden. Kortom een geweldige dag voor Beatles- en muziekliefhebbers.

Klik op het plaatje om naar de website te gaan.

Kom langs of luister mee via de radiostreams van
Radio 192 en Extra Gold !

 

 

programma_Beatles_Marathon