Een weekje Beatles Festival Liverpool 2011: pfff……geweldig!!!

 Club_1_kleiner

Hallo allemaal. Gisteren ben ik uit Liverpool teruggekomen van een fantastische week met mijn band One After 909. We hebben gespeeld in de Cavern Club (front stage en back stage), de Cavern Pub en in drie verschillende zalen van het Britannia Adelphi Hotel. In totaal 10 gigs van 45 minuten, waarvan 3 midden in de nacht!

Het was een gekkenhuis! Stampvolle, smoorhete ondergrondse gewelven, luxueuze zalen in het Adelphi, 82 bands uit de hele wereld die ieder hun eigen stijl hebben, geweldig! Na een gig waren we drijfnat in onze grijze Beatlepakken met overhemd en stropdas. Liters water hebben we achterovergeslagen. Tussendoor heb ik veel geslapen en zo was het voor mij allemaal redelijk goed te doen.

Wat me altijd zal bijblijven was het enthousiasme van de toeschouwers: velen kwamen ons bedanken na een optreden en buiten werden we regelmatig herkend/gefotografeerd en gevraagd om een handtekening. Unreal! In de vitrines van de Cavern Club hing tussen alle Beatles gadgets ook een t-shirt met o.a. onze bandnaam. Yes! Verder hadden we een enorm fijne groep mensen bij ons die speciale One After 909 t-shirts droegen en overal mee hielpen: gitaren en materiaal sjouwen, Big Rob die bij het podium stond toen het ’s nachts wat ruig werd in de Cavern Pub, luid meezingen, enz.

Buiten voor de Cavern Club zijn we ook nog geïnterviewd en gefilmd door de plaatselijke radio/tv. Toen we spontaan een nummer akoestisch ten gehore brachten, liep het meteen storm en zag je de reporter verbaasd/verrast kijken naar zoveel enthousiasme: helemaal goed!

Er staan nu al 3 filmpjes bij de video’s.

Diederick Rebel