Launchparty 27 februari 2010


Beste vrienden/familie/bekenden,

Zoals jullie misschien weten, houden Robbie, Willem, Diederick en Pim zich regelmatig bezig met het spelen van Beatles-muziek. Begonnen in het najaar van 2006 als een soort Beatles-projectje, bleek alras dat we er veel plezier in hadden en dat de reacties erg positief waren.

20100227_uitnodiging_getbackDit leidde er toe dat de band Get Back werd opgericht. Het plezier en succes bleef toenemen, zodat een website werd opgericht. Toen bleek dat de domeinnaam Get Back niet beschikbaar was, hebben we besloten de naam te veranderen in One after 909, de titel van een minder bekend Beatles nummer.
Om ons te presenteren als officiële band met website, organiseren we zaterdag 27 februari 2010 een feestavond in Highlands / IJsselstein. We zouden het zeer op prijs stellen als je deze avond zou willen bijwonen. Als supportact start de band Airport, waar Pim ook in speelt, de avond om 21.00 uur. De toegang is gratis, de drankjes zijn zeer schappelijk geprijsd.

Diederick, Pim, Robbie en Willem 

routehighlands