Diederick Rebel

Foto gemaakt door Kees Jan Bakker

Mijn naam is Diederick Rebel en stam uit het mooie jaar 1954. Ik heb het ontstaan van The Beatles dus meegemaakt, maar overstemde hun muziek uit de Philips buizenradio met mijn peutergeschreeuw om aandacht.

In mijn tienerjaren was ik ‘een beetje voor de Beatles, maar veel meer voor de Stones’. Dat vond ik pas stoere mannen!
Veel later kwam ik er achter dat The Beatles op muzikaal gebied m.i. mijlenver op de Stones voor lagen. Na een mindere periode in mijn leven heb ik als muzikale herstart enige vrienden uit de muziekscene voorgesteld wat Beatle-nummers in te studeren en die op een avond in Highlands/IJsselstein te presenteren. Dat beviel zo goed, dat we nog wat door zijn gegaan. Omdat we hier toch wel erg veel plezier aan beleefden en ook door de leuke reakties van publiek, hebben we uiteindelijk deze band opgericht. We proberen een zo breed mogelijk repertoire van The Fab Four neer te zetten uit hun hele actieve periode.
Hopelijk beleven jullie net zo veel plezier hieraan als wij dat doen!